Проверка на достапност по домен Се започнува со избор на совршен домен...

TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
net 1 $7.00 USD $12.00 USD $16.00 USD
org 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
info 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
biz 1 $12.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
net 1 $7.00 USD $12.00 USD $16.00 USD
org 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
info 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
biz 1 $12.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
TLD (наставка) Мин. период (во години) Регистрирај Трансфер Обнова на домени
com 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
net 1 $7.00 USD $12.00 USD $16.00 USD
org 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
info 1 $6.00 USD $10.00 USD $14.00 USD
biz 1 $12.00 USD $10.00 USD $14.00 USD

Powered by WHMCompleteSolution